SSL Certificaat

Veilige verbindingen met SSL certificaten

Veilige verbindingen met SSL Certificaten

Uitgebreide validatie én groene adresbalk

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van uw website) en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

IQ-Site levert uitstekende en bijpassende SSL certificaten voor iedere website.

Supersnelle webhosting

De zeer royale hosting is geschikt voor bedrijven die hun data zeker willen stellen en een hoge uptime eisen, evenals 24/7 support.

Veilig

Beveiliging van gevoelige gegevens tussen de website en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Support

Online professionele ondersteuning bij al uw vragen; wij staan 7 dagen in de week voor u klaar!

Onze aanpak

Er zijn 5 belangrijke fases die we doorlopen bij het opzetten en opleveren van een website voor een optimaal resultaat.

Altijd responsive

Wij zijn van mening dat iedere website altijd optimaal moet werken op ieder apparaat. Daarom zijn wij een groot voorstander van responsive webdesign. De website wordt dus opgezet voor desktop, tablet en mobile.

Website cases

We hebben inmiddels veel succesvolle projecten afgerond. Hieronder een selectie van enkele projecten.

VAN STRATEGIE TOT ONTWIKKELING

We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops, apps en internetapplicaties voor onze klanten. Bij ons géén standaard pakketten maar websites op maat die passen bij uw onderneming of vereniging.

IQ-Site Webconsultants … Online op ons best!

Online op ons best.

Steylerstraat 38 | 5931 BK Tegelen | Venlo / Limburg

IQ-Site Webconsultants is een full-service internet bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van professionele en succesvolle websites van bedrijven uit uiteenlopende branches. Persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau en het verbinden van en met ondernemers zijn nog steeds de speerpunten van deze gedreven onderneming.

Comments are closed.


Notice: Undefined index: disabled_roles in /home/iqsite/domains/iqsite.nl/public_html/wp-content/plugins/papier-mache/papier-mache.php on line 79
×