Webhosting

Domeinnaam en hosting voor uw online platform

Razendsnelle webhosting voor optimaal gebruik

Ook ná sluitingstijd alle informatie voor uw klanten

Website hosten bij IQ-Site Webconsultants?

De content van uw website of webshop wordt opgeslagen bij zogenoemde servers. Deze online datamagazijnen zorgen ervoor dat de gevraagde pagina’s snel en correct op de gewenste computerschermen verschijnen.

De royale hosting is geschikt voor bedrijven die hun data zeker willen stellen en een hoge uptime eisen, evenals 24/7 support. De servers draaien in een zakelijk netwerk in Nederland.

Het uitgebreide webhostingpakket van IQ-Site heeft genoeg ruimte voor duizenden webpagina’s en dataverkeer voor een veelvoud aan bezoekers.

Super snelle webhosting
Gratis e-mailadressen
Persoonlijke support
SSL Beveiliging

Supersnelle webhosting

De zeer royale hosting is geschikt voor bedrijven die hun data zeker willen stellen en een hoge uptime eisen alsmede 24 / 7 support.

E-mailadressen

Onbeperkt e-mailadressen onder naam van je zakelijke domein.

Support

Online professionele ondersteuning bij al uw vragen; wij staan 7 dagen in de week voor u klaar!

Onze aanpak

Er zijn 5 belangrijke fases die we doorlopen bij het opzetten en opleveren van een website voor een optimaal resultaat.

Altijd responsive

Wij zijn van mening dat iedere website altijd optimaal moet werken op ieder apparaat. Daarom zijn wij een groot voorstander van responsive webdesign. De website wordt dus opgezet voor desktop, tablet en mobiel.

Website cases

We hebben inmiddels veel succesvolle projecten afgerond. Hieronder vindt u een kleine selectie:

VAN STRATEGIE TOT ONTWIKKELING

We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops, apps en internetapplicaties voor onze klanten. Bij ons géén standaard pakketten maar websites op maat die passen bij uw onderneming of vereniging.

IQ-Site Webconsultants … Online op ons best!

Online op ons best.

Steylerstraat 38 | 5931 BK Tegelen | Venlo / Limburg

IQ-Site Webconsultants is een full-service internet bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van professionele en succesvolle websites van bedrijven uit uiteenlopende branches. Persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau en het verbinden van en met ondernemers zijn nog steeds de speerpunten van deze gedreven onderneming.

Comments are closed.


Notice: Undefined index: disabled_roles in /home/iqsite/domains/iqsite.nl/public_html/wp-content/plugins/papier-mache/papier-mache.php on line 79
×