Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaarheid

Goed vindbaar voor potentiële klanten

Goed gevonden worden op relevante zoekwoorden in Google; met SEO zorgt u ervoor dat uw website vindbaar is voor uw doelgroep.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie houdt in dat uw website optimaal ingericht is voor uw gebruiker en dus de zoekmachine. Dit krijg u voor elkaar door uw content op uw doelgroep aan te passen zodat zij precies vinden wat ze zoeken. Daarnaast is het belangrijk dat de broncode van uw website goed ingericht is en dat uw website een goede autoriteit heeft omdat er veel verschillende links naartoe leiden. Deze onderdelen zorgen ervoor dat uw website beter gevonden wordt dan die van uw concurrent.

Trefwoorden strategie
Linkbuilding
Content marketing
Analyse en rapportages
Focus op langetermijnresultaat

Supersnelle webhosting

De zeer royale hosting is geschikt voor bedrijven die hun data zeker willen stellen en een hoge uptime eisen, evenals 24/7 support.

E-mailadressen

Onbeperkt e-mailadressen onder naam van uw zakelijke domein.

Support

Online professionele ondersteuning bij al uw vragen, wij staan 7 dagen in de week voor u klaar!

Onze aanpak

Er zijn 5 belangrijke fases die we doorlopen bij het opzetten en opleveren van een website voor een optimaal resultaat.

Altijd responsive

Wij zijn van mening dat iedere website altijd optimaal moet werken op ieder apparaat. Daarom zijn wij een groot voorstander van responsive webdesign. De website wordt dus opgezet voor desktop, tablet en mobiel.

Website cases

We hebben inmiddels veel succesvolle projecten afgerond. Hieronder vindt u een kleine selectie:

VAN STRATEGIE TOT ONTWIKKELING

We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops, apps en internetapplicaties voor onze klanten. Bij ons géén standaard pakketten maar websites op maat die passen bij uw onderneming of vereniging.

IQ-Site Webconsultants … Online op ons best!

Online op ons best.

Steylerstraat 38 | 5931 BK Tegelen | Venlo / Limburg

IQ-Site Webconsultants is een full-service internet bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van professionele en succesvolle websites van bedrijven uit uiteenlopende branches. Persoonlijke aandacht, een hoog serviceniveau en het verbinden van en met ondernemers zijn nog steeds de speerpunten van deze gedreven onderneming.

Comments are closed.


Notice: Undefined index: disabled_roles in /home/iqsite/domains/iqsite.nl/public_html/wp-content/plugins/papier-mache/papier-mache.php on line 79
×